diumenge, 3 de desembre del 2017

INSCRIPCIÓ DE GRUPS EN LA VIQUILLETRA

Us adjunte la guia perquè els estudiants us pugueu registrar en la wiki del projecte. Per a fer la inscripció haureu d'entrar en la pàgina www.viquilletra.cat
Quant al registre dels grups d'alumnes cal que seguiu atentament la guia. La plataforma-wiki en què es basa el projecte funciona amb relacions semàntiques, això és, relaciona els diferents elements a partir de paraules clau escrites. Això vol dir que qualsevol petit canvi en la forma d'escriure algun d'aquests elements farà que les relacions no funcionen. Per tant, cal fer molt d'incís en el fet que escrigueu correctament els següents elements clau:

  • Any de participació: han d'escriure-hi exactament "2017-18" (sense cometes).
  • Nom d'usuari del professor/a: l'han d'escriure exactament de la mateixa manera com vosaltres l'heu registrat (compte amb les majúscules i minúscules). El nom que haureu de posar és Esther Bueno de Dios
  • Nom del centre escolar: també l'han d'escriure exactament de la mateixa manera com nosaltres l'hem posat en crear la pàgina del centre. S'ha de posar només el nom del centre: no s'ha d'escriure davant "Institut" (o "Col·legi"...) ni cap sigla (INS, IES, etc.). En el nom del centre haureu de posar Músic Martín i Soler (atenció als accents i majúscules)
Quan registreu el grup a la Viquilletra indiqueu un correu electrònic. És útil per poder recuperar la contrasenya en cas que l'oblideu. Si no indiqueu cap correu electrònic, no la podreu recuperar i ja no hi podreu accedir (des de l'administració tampoc ho podran solucionar).

Presentació dels grups

La presentació del grups es pot fer de manera escrita o mitjançant un vídeo. Cada grup decidirà com fer-ho. En qualsevol cas, es tracta d'una presentació breu del grup en la qual podeu indicar de quin llibre fareu el tràiler si ja ho teniu decidit.

En cas que opteu per fer una presentació en vídeo, haureu de pujar-lo prèviament a un compte de Youtube o Vimeo i després inserir-lo en la pàgina del grup de la Viquilletra tot seguint les indicacions que s'hi donen.


Treball Fase I: de la idea al concepte

Recordeu que durant aquesta primera fase els grups han de decidir i llegir el llibre a partir del qual treballaran.

Un cop llegit, heu de decidir quin tipus de tràiler fareu i fer-ne una sinopsi de com serà. També podeu concretar una mena de tagline, com us vam explicar de manera més detallada en l'entrada anterior.

De manera que, més enllà dels processos de registre (docent, centre i grups d'estudiants), durant aquesta primera fase ja no cal fer res més a la plataforma. Ja us indicarem més endavant que podran fer els grups amb les sinopsis que haureu escrit dels vostres projectes de tràiler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada