dimarts, 10 de gener del 2017

VALENCIANADA 2017

Aquesta entrada és per recordar tota la informació necessària per portar a terme l'activitat Valencianada 2017, que tindrà lloc el 15 de febrer.
En primer lloc, recordar que podeu consultar qualsevol dubte en la pàgina oficial www.wmcproject.org/valencia/, des d'allí podreu descarragar les aplicacions necessàries per a la Valencianada i és d'obligada lectura abans de l'activitat.
Si en fem un repàs seran:
- I-nigma: lector de codis QR
- Lector de codis RA+ (realitat augmentada): qui instal·le aquesta aplicació ha d'acceptar aplicacions per a tercers durant la instal·lació. Recordeu que és una App només per a Android. Aquesta només es pot descarregar des de la pàgina anterior, en Alumnat, Apps.
- Life360: geolocalitzador. Inscriviu-vos a través del correu electrònic i quan rebeu la meua invitació, accepteu-la.
- Instagram: haureu de fer 1 foto a cadascun dels punts d'interés i d'un d'ells fer-ne un vídeo. Recordeu que les fotes han d'estar publicades en Instagram i degudament etiquetades amb
* Etiqueta global del projecte.
* L'etiqueta.
* L'etiqueta del nostre centre.
No us oblideu de localitzar la foto i fer un breu comentari usant el nom que us apareix al targetó. Recordeu que ara Instagram no geolocalitza automàticament. En alguna entrada posterior us indicaré el nom exacte de les etiquetes que heu d'utilitzar per etiquetar les fotos a Instagram.
-App de la EMT.
És possible que a principis de febrer fem  un simulacre a Mislata per comprovar com funciona el geolocalitzador i els grups que no tinguen la aplicació instal·lada i inclosos en el cercle de la Valencianada no podran eixir del centre.
En una entrada posterior us donaré les instruccions sobre el dia de l'activitat.
Els propers dies us aniré donant uns fulls amb informació pormenoritzada per als pares i el full d'autorització. També haureu de portar 1€, que és el que costa la realització de l'activitat (per a l'impressió de targetons i xapes identificatives)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada