divendres, 22 de gener del 2016

VIQUILLETRA

Pel que fa a l'activitat de la lectura creativa en la Viquilletra us recomane que realitzeu la lectura el més ràpidament possible, ja que la primera activitat haurà d'estar acabada abans del 19 de febrer. Recordeu que és convenient tenir uns dies de temps per si heu de corregir alguna cosa o canviar-la, per tal de tenir marge de maniobra.
En la Viquilletra haureu de penjar la versió definitiva del vostre treball i tot el treball previ (esborranys, guions..) es treballaran fora de la Viquilletra, quedant per a treballar en equip o utilitzant plataformes de treball col·laboratiu com Google Drive, Titanpad o Padlet.
Podeu consultar-me qualsevol dubte o la correcció de qualsevol guió abans de fer la versió definitiva.
Si necessiteu informació sobre aplicacions per a crear presentacions, infografies... també m'ho podeu consultar.
És molt important que llegiu tota la informació que apareix a la Viquilletra i que us ajudarà a realitzar l'activitat. Si inicieu sessió us trobareu la següent pantalla:


Veureu que en l'apartat "Per començar", a la dreta de la pantalla, diu que ja podeu fer les activitats i si hi cliqueu us donarà informació. També apareix molta informació clicant sobre la Guia per als estudiants.
Observareu que justament baix apareix un grandíssim calendari que us indica totes les dates de les diferents activitats. Consulteu-lo i tingueu-lo en compte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada