divendres, 22 de gener del 2016

VALENCIANADA 2016

Aquesta entrada és per recordar tota la informació necessària per portar a terme l'activitat Valencianada 2016.
En primer lloc, recordar que podeu consultar qualsevol dubte en la pàgina oficial www.wmcproject.org/valencia/, des d'allí podreu descarragar les aplicacions necessàries per a la Valencianada i és d'obligada lectura abans de l'activitat.
Si en fem un repàs seran:
- I-nigma: lector de codis QR
- Lector de codis RA+ (realitat augmentada): qui instal·le aquesta aplicació ha d'acceptar aplicacions per a tercers durant la instal·lació. Recordeu que és una App només per a Android. Aquesta només es pot descarregar des de la pàgina anterior, en Alumnat, Apps.
- Life360: geolocalitzador. Inscriviu-vos a través del correu electrònic i quan rebeu la meua invitació, accepteu-la.
- Instagram: haureu de fer 1 foto a cadascun dels punts d'interés i d'un d'ells fer-ne un vídeo. Recordeu que les fotes han d'estar publicades en Instagram i degudament etiquetades amb
* Etiqueta global del projecte: #WMCP16
* L'etiqueta #VLCda16
* L'etiqueta del nostre centre, #VLCda16Mislata
No us oblideu de localitzar la foto i fer un breu comentari usant el nom que us apareix al targetó. Recordeu que ara Instagram no geolocalitza automàticament
-App de la EMT.
Recordeu que el dia 5 de febrer farem el simulacre a Mislata per comprovar com funciona el geolocalitzador i els grups que no tinguen la aplicació instal·lada i inclosos en el cercle de la Valencianada no podran eixir del centre.
En una entrada posterior us donaré les instruccions sobre el dia de l'activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada