dilluns, 15 de febrer del 2016

INSTRUCCIONS PER A LA VALENCIANADA

Per al proper dimecres heu de tenir en compte les següents instruccions:
- Recordeu portar els mòbils amb la bateria completament carregada i porteu també el carregador.
- Que cadascú comprove que funciona bé l'aplicació de la qual és responsable.
- En cada sobre hi haurà cinc targetes, una serà de realitat augmentada AR, una altra serà de la ruta literària (amb el símbol d'una ploma) i haureu de respondre unes preguntes sobre un autor. Una targeta serà d'un edifici que estarà a una distància major i portarà el número 3. La resta serà d'edificis es trobaran al centre històric o voltants.
- Ens reunirem a les 08:30 en el hall de l'institut i eixirem junts a agafar el metro per anar al parc de l'Hospital.
- Recordeu que heu de fer-vos una foto en cadascun dels edificis (en un haureu de fer un vídeo) i penjar-les en Instagram, posant en cada foto i el vídeo la següent informació:
* l'etiqueta global del projecte #WMCP16
* l'etiqueta de la Valencianada  #VLCda16
* l'etiqueta del nostre institut #VLCda16Mislata
* el nom del lloc (escrit al targetó) i un breu escrit explicatiu.
* si us feu fotos amb Superbus (la mascota de l'EMT) i voleu participar en el concurs de l'EMT on sortejaran targetes EMTJove, les haureu de penjar en Instagram amb el hagstag #VLCda16EMT
* l’activitat es considerarà completada quan s’haja tramès la darrera imatge/vídeo de l’itinerari del darrer punt. No perdeu els targetons, cal que els retorneu als professors i també la targeta de transport de l'EMT.
- En acabar, tornareu al Parc de l’Hospital, on heu començat l’activitat. L'activitat es considerarà oficialment acabada a les 13:30 hores.
- Al MuVIM podreu comprovar l’evolució de l’activitat a València i a totes les seus, i veure una exposició del projecte. Podreu accedir-hi per l'escala externa o per la rampa interior que porta fins al saló d'actes.

De tornada (o a casa el mateix dia) caldrà fer obligatòriament el qüestionari del Socrative,  al  qual podreu accedir amb el codi VLCda16. És important que ho feu abans de divendres 19 de febrer.

QUE HO PASSEU MOLT BÉ! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada